Notiser

Ansvar för ansvarsgrupper

I vår fina kyrka vill vi att alla ska trivas. Att atmosfären ska vara varm och välkomnande. Här har våra ansvarsgrupper en viktig roll, bland annat genom att ordna med kyrkfika och att städa i kyrkan. Vill du vara med och samordna kontakten mellan ansvarsgrupperna? Styrelsen önskar att någon eller några personer tar på sig den uppgiften tillsammans – en praktisk men oerhört betydelsefull uppgift i vår gemenskap. Kontakta någon i styrelsen om du är intresserad.

Ung kväll

Kvällar för åk 8 och uppåt. Kvällen är uppdelad i två delar. Vi börjar med lek, pingis eller något annat kul, fikar på mitten och fortsätter sedan med samtal om livet och sådant som känns viktigt för oss. Kvällen avlutas med en enkel andakt. Vi träffas fredagar 18.30 – 22.00. 14/9, 28/9, 12/10, 9/11, 16/11 och 7/12.

Andreasfreda’

Fritdsklubb för åk 4 och uppåt, möts alla fredagar, utom i anslutning till skollov, 15.30 – 18.00.