Med anledning av Coronaviruset

10 mars 2020

Andreaskyrkan tar kontinuerligt del av den information som ges av Folkhälsomyndigheten och Equmeniakyrkan på nationell nivå, och vår verksamhet kommer att följa de rekommendationer som ges där.

Senast uppdaterad tisdag 10 november

Vi tvingas stänga till igen – men fortsätter finnas tillgängliga

Istället för att öppna vår kyrka i större utsträckning som vi sett fram emot behöver vi istället, på grund av smittoläget, tyvärr gå åt andra hållet.

Gudstjänster

Gudstjänster kommer att sändas digitalt. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill ha en länk och dela gudstjänstgemenskapen på det sättet.

Övriga verksamheter och arrangemang

Verksamheter/grupper: Alla våra mötesplatser, förutom Andreasfreda´, behöver åter pausas. Vi återkommer då möjligheter tillåter att öppna upp igen.
Möjlighet till samtal: Behovet av (själavårds-)samtal upphör inte i dessa tider, utan kanske snarare ökar. Därför är vi glada att kunna erbjuda samtal med en pastor via telefon:

• Mats Carlsson, pastor, 0708-67 13 14, tisdag 10.00–16.00

Vi prövar också några nya, digitala mötesplater. Du hittar dem i kalendariet.

Karantänkollekt

Swish: Under pandemins fortsättning, då vi inte kan öppet som vanligt, vill vi uppmuntra till att fortsätta ert generösa givande. Passa på att redan nu swisha ditt bidrag till 1230294439 för att stötta församlingens arbete.

Månadsöverföring: Eller ta tillfället i akt att registrera en stående månadsöverföring i via din internetbank, till bankgiro 5052-8041. Tack!

Vad kan jag själv göra för att undvika smitta?

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra!

Mer info
Vi försöker hålla den här sidan uppdaterad efter bästa förmåga, men då förhållandena kan ändras snabbt hänvisar vi ändå till https://www.krisinformation.se/ för den senaste informationen. Har du frågor gällande våra olika verksamheter tar du kontakt med respektive gruppledare eller församlingsföreståndare Mats Carlsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0708-67 13 14

Kollegiet och styrelsen i Andreaskyrkan

Här hittar du aktuell information om vår verksamhet, program, notiser samt betraktelser och andra texter ur vårt programblad i pappersform som du alltid hittar i kyrkan.

Aktuella texter