retreat

Endagsretreat

Lördag 10 oktober 10.00 - 16.00
En dag i tystnad tillsammans med andra.

Pris inklusive lunch: 80:- studerande och arbetsskande, 150:- övriga

För anmälan och/eller frågor, kontakta retreatledare:
Pastor Elisabet Ravelojaona
070 - 758 55 61,
Anmälan senast 4 oktober.

I samarbete med Universitetskyrkan
universitetskyrkan logga

skapadag hemsidan

SKAPAdag

Lördag 14 november 10.00 - 16.00
En dag då vi med nyfikenhet får undersöka skapandets språk och uttryck.

Pris inklusive lunch: 100:- studerande och arbetssökande, 170 :- övriga

Tillsammans med Pers Karin Skogar, uttryckande konstterapeut, upptäcker vi glädjen i skapandet.
Under dagen får vi också möjlighet att samtala och dela tankar och erfarenheter om livet, som väcks i mötet med bilderna.

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna från 16 år och uppåt.

För anmälan och/eller frågor, kontakta:
Pastor Elisabet Ravelojaona
070 - 758 55 61,
Anmälan senast: 8 november.
Obs: Begränsat antal platser pga Corona.

I samarbete med Universitetskyrkan
universitetskyrkan logga

Med anledning av Coronaviruset

12 mars 2020

Andreaskyrkan tar kontinuerligt del av den information som ges av Folkhälsomyndigheten och Equmeniakyrkan på nationell nivå, och vår verksamhet kommer huvudsakligen att följa de rekommendationer som ges där.

Senast uppdaterad onsdag 8 april

Onsdagsträffen, bibelsamtal och Öppen kyrka
Vi kommer att pausa Onsdagsträffen, bibelsamtal och Öppen kyrka den närmsta tiden.

Andreasfreda´och Ung kväll
Andreasfreda´ och Ung kväll kommer att mötas på annat sätt än vanligt, bl a digitalt. För mer info, kontakta pastor Elisabet Ravelojaona: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070-758 55 61

Gudstjänster och andra samlingar
Från och med påskhelgen kommer Andreaskyrkan inte erbjuda allmänna gudstjänster i vår kyrka. Med tanke på folkhälsoinstitutets rekommendationer, där de avråder från resande och folksamlingar uppmanas vi att ställa om och hitta andra vägar för kontakt och möten. Vi ställer inte in, men vi ställer om!

Våra gudstjänster sänds digitalt via Youtube. Länk går ut i veckoinformationen till församlingen via mejl.
Vill du också ha en länk till kommande gudstjänster kan du kontakta pastor Mats Carlsson:

Vad kan jag själv göra för att undvika smitta?

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra!

Mer info
Vi försöker hålla den här sidan uppdaterad efter bästa förmåga, men då förhållandena kan ändras snabbt hänvisar vi ändå till https://www.krisinformation.se/ för den senaste informationen. Har du frågor gällande våra olika verksamheter tar du kontakt med respektive gruppledare eller församlingsföreståndare Mats Carlsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0708-67 13 14

Kollegiet och styrelsen i Andreaskyrkan

Här hittar du aktuell information om vår verksamhet, program, notiser samt betraktelser och andra texter ur vårt programblad i pappersform som du alltid hittar i kyrkan.

Aktuella texter