Med anledning av Coronaviruset

Andreaskyrkan tar kontinuerligt del av den information som ges av Folkhälsomyndigheten och Equmeniakyrkan på nationell nivå och i Region Stockholm. Vår verksamhet kommer att följa de rekommendationer som ges där.

Senast uppdaterad fredag 11 juni

Gudstjänster

Det är från den 1 juni möjligt att fira gudstjänst i kyrkans lokaler med upp till 50 personer. Söndagarna 6, 13 och 20 juni firar vi gudstjänst på plats i kyrkan, och de gudstjänsterna sänds även digitalt. Under perioden 27 juni till 8 augusti är gudstjänsterna förinspelade och alltså enbart digitala. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill ha en länk och dela gudstjänstgemenskapen på det sättet. Från den 15 augusti firar vi gudstjänst på plats i kyrkan igen.

Vad kan jag själv göra för att undvika smitta?

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra!

Mer info
Vi försöker hålla den här sidan uppdaterad efter bästa förmåga, men då förhållandena kan ändras snabbt hänvisar vi ändå till https://www.krisinformation.se/ för den senaste informationen. Har du frågor gällande våra olika verksamheter tar du kontakt med respektive gruppledare eller församlingsföreståndare Mats Carlsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0708-67 13 14

Kollegiet och styrelsen i Andreaskyrkan

Här hittar du aktuell information om vår verksamhet, program, notiser samt betraktelser och andra texter ur vårt programblad i pappersform som du alltid hittar i kyrkan.

Aktuella texter