Tema: Var inte rädd!

DSC 4889Kompis

Kompisterminen startade med Andreaskyrkans Trettondedagsfest. Julberättelsen dramatiserades och en del av oss dansade ut julen kring granen. En fin avslutning på helgerna och en bra start på terminen. Ett stort tack till alla som arbetade praktiskt med julspelet, julgröten och allt annat som behövdes för att göra det till en fin dag.
Kompis, som är vår mötesplats för barnen på söndagar, har den här terminen temat: ”Var inte rädd!” När vi möts finns en Bibelberättelse i centrum, som berättas på barns vis. Vi dramatiserar, pysslar, leker och sjunger kring dagens tema. Programmet hittar du på vår hemsida, eller kan få hemskickat om du hör av dig till expeditionen.

DSC 4902

Andreasfreda´

Andreasfredag

Vår fritidsklubb för åk 4 och uppåt fortsätter att träffas fredagar 15.30 – 18.00.
Vi fikar, leker, bakar, spelar pingis och pratar om högt och lågt i livet.

Ung kväll

ung kvall

är ett projekt, för ungdomar från åk 9 och uppåt. Tanken är att skapa ett rum där det är okej att vara sig själv. Ett rum för samtal om livet och tron. Ett rum där Bibeln får vara både en spegel och en språngbräda. Vi har träffats tre fredagskvällar och delar av det vi samtalat om har fått mynna ut i en gudstjänst. Samlingarna har gett mersmak och under våren kommer det inbjudas till ytterligare ett gäng träffar. Håll utkik efter datum via våra sociala media-kanaler och vill du vara säker på att inte missa något – hör av dig till Elisabet.

Gudstjänst med och för alla åldrar 7 maj

Vårens kompistermin avslutas med en gudstjänst där temat är just ”Var inte rädd!”. Boka redan nu in den 7 maj. Då blir det fest! Kompisgänget bjuder in alla åldrar för att påminna oss om att vi behöver varandra.