Kompisar

Under höstens träffar samlas vi kring våra sinnen. Vi ser varandra och talar om vad det innebär att se och att bli sedd för den vi är. Vi lyssnar till varandras berättelser om bön och funderar på om och hur vi i så fall kan höra Gud. Vi får smaka på Gud och samtala om nattvarden, som är livets fest. Vi luktar för att undersöka hur och var vi kan upptäcka Gud. Och vi får känna med våra händer. Jesus rörde vid människor och vi får fundera över hur vi kan möta varandra på ett bra sätt. För en kan det vara självklart och lätt att kramas, andra vill inte ha samma närhet. Hur hittar vi varandra?

I slutet av terminen kommer vi att öva för att vara med på Andreaskyrkans Adentskonsert, med ett Luciatåg. Titta i kalendariet för att se när vi möts!

Frizon2017Övernattning

Andreasfreda’ fortsätter att mötas på fredagar 15.30 – 18.00. Den 20 oktober planerar vi för en övernattning i kyrkan. Då blir det höstmys!

Ung kväll

Ung kväll är samlingsnamnet på det vi gör för tonåringar, åk 9 och uppåt, i kyrkan. Vi har inte några fasta tider, utan ses utifrån de projekt vi just nu jobbar med. Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med Elisabet Ravelojaona.

Frizon

I augusti deltog ett par av församlingens ungdomar, tillsammans med Elisabet Ravelojaona, i ungdomsfestivalen Frizon. Det blev en långhelg fylld med konserter, gudstjänster, seminarier och mycket lovsång. På bilden syns en stor del av gänget som åkte från Equmenias region Stockholm-Gotland.

Foto: AnnaSara Gotting