Ung kvall

För dig som går i åk 9 och uppåt

Ung kväll är samlingsnamnet för allt möjligt som sker för ungdomar i Andreaskyrkan. En del i egen regi och annat tillsammans med andra församlingar och organisationer i Stockholm och inom ungdomsorganisationen Equmenia.

Första samlingen för våren 2018 blir den 12 januari, 18.30. Då blir det spelkväll. Ta med dig favoritspelet så ses vi!
Fika finns för 20 kr. Kvällen avslutas med en enkel andakt. Vi träffas också 9 mars, 23 mars, 13 april, 27 april och 18 maj.

Under våren kommer vi att ha samtalskvällar om Bibeln och kristen tro. För dig som vill ”provtänka” tillsammans med andra.
Och för dig som undrar vad det innebär att tro, i vardagen.

Det blir också kvällar med spel, lek och möten med andra ungdomsgrupper. Allt utifrån vad vi som möts vill och gillar att göra.

Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Elisabet Ravelojaona, så blir du uppdaterad om vad som är på gång.