Ung kväll

Ung kvall

För dig som går i åk 8 och uppåt

Ung kväll är samlingsnamnet för allt möjligt som sker för ungdomar i Andreaskyrkan. En del i egen regi och annat tillsammans med andra församlingar och organisationer i Stockholm och inom ungdomsorganisationen Equmenia.

Vi träffas fredagar 18.30 – 22.00, om inte annat anges.

Våra fredagskvällar består ofta av två delar. Vi inleder med lekar av olika slag, fikar på mitten och fortsätter med samtal kring ett aktuellt tema. Kvällen avslutas med en enkel andakt.

Program våren 2019

11 januari
We have a dream Obs redan 17.00! Vi lagar mat ihop och pratar om Martin Luther King, om hans drömmar och visoner och om våra.

18 januari
Lekar och samtal. Drömmar och vardag.

20 januari Gudstjänst
”We have a dream.” Obs söndag 11.00! Med tankar och medverkan av Ung kväll.

1 februari
Lekar och samtal. (Tipsextra) Sunt prat – om alkohol.

15 februari
Lekar och samtal om fasta. Finns det någon poäng med att avstå från något under en period?

8 mars
Spelkväll. Vi spelar sällskapsspel hela kvällen. Öppet för alla åldrar.

29 mars
Lekar och samtal. Miljö, klimat och kläder. Ta med dig kläder som behöver lagas. (Pingis)

12 april
Lekar och samtal. Hur ska jag veta vad jag vill? En kväll om sökandet efter en identitet. (Ev gäst)

Lekar och samtal. (Gissa ordet.)

Kubb med picnic i Tanto. Kanske bad?

Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till Elisabet Ravelojaona, så blir du uppdaterad om vad som är på gång.