Nu är det dags att anmäla sig till Andreaskyrkans Sportlovsläger! Också i år hyr vi Grönländaren, ett vandrarhem i Funäsdalen, där vi har hela gården för oss. Välkommen med på en härlig vecka med skidåkning i anläggningarna Funäsdalen, Tänndalen och Ramundberget.

Resa: Vi åker i egna bilar. Finns behov av samåkning försöker vi att prata ihop oss.
Boende: Vandrarhemsstandard, med en fin gemensam matsal och samlingssal.
Mat: Gemensam frukost och kvällsmat. Möjlighet att ta med lunchpaket.
Delat ansvar: Vi hjälps åt med matlagning, städning, matinköp och annat som behövs och blir indelade i arbetslag.
Kostnad: 2 600 kr för vuxen och 1 600 kr för barn upp till och med 15 år (boende och mat).
Till det tillkommer eventuell hyra av skidor och liftkort.
Betalning: Första delbetalningen, av halva deltagaravgiften, görs senast sista oktober 2018.
Resterande avgift betalas senast 31 januari 2019.
Betalningen sker till Andreaskyrkans bankgiro: 5052-8041.

Arbetsgruppen för lägret hälsar er varmt välkomna!
Familjerna Bremborg, Stenbeck och Yoder.