underytanlogo

I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Under ytan
Under rubriken ”Under ytan” inbjuder Andreaskyrkan till samtalsgrupper under hösten. Samtalsledare kommer att vara Mats Carlsson.

Ung kväll
Också under rubriken ”Ung kväll” kommer det under hösten att inbjudas till samtalskvällar. För åk 8 och uppåt.

Rastplats Söder
Kommuniteten Rastplats Söder, som möts i Andreaskyrkan, inbjuder till samtalsgrupper i anslutning till Stillhetens mässa på tisdagkvällar 18.00. Terminsstart 9 januari. Mässan är öppen för alla oavsett deltagande i samtalsgrupp eller inte.
Ansvarig pastor: Olle Jonasson