I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när vi möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Bibelsamtal
Varannan onsdag kl. 14.30 - 16.00 inbjuder Andreaskyrkan till bibelsamtal. Samtalsledare är Conny Björkvall. Vårens samlingar startar onsdag 15 januari 2020, och pågår t o m 3 juni. Temat för vårens samtal är Apostlagärningarna. Vi kommer att basera bibelsamtalen på boken Till jordens yttersta gräns – Apostlagärningarna runt på 88 dagar som Equmeniakyrkan har gett ut.

Ung kväll
Också under rubriken ”Ung kväll” kommer det under våren att inbjudas till samtalskvällar. För åk 8 och uppåt.

Rastplats Söder
Kommuniteten Rastplats Söder, som möts i Andreaskyrkan, inbjuder till samtalsgrupper i anslutning till Stillhetens mässa på tisdagkvällar 18.00. Terminsstart 14 januari. Mässan är öppen för alla oavsett deltagande i samtalsgrupp eller inte.
Ansvarig pastor: Olle Jonasson