underytanlogo

I Andreaskyrkan tror vi mycket på att samtalet är en viktig del i församlingens liv. Livet och tron fördjupas när man möts och kan dela sorgliga och glada erfarenheter, oro och tacksamhet, tvivel och tro.

Under ytan

Andreaskyrkan har samtalsgrupper som går under namnet Under Ytan. För närvarande finns det två grupper som fungerar som en mötesplats för människor i olika åldrar och ger möjlighet att samtala kring tro, livsfrågor och annat som känns viktigt i livet. Hur ofta grupperna träffas ser olika ut men brukar bli en gång per månad under terminerna.

Vill Du lära känna nya människor och hitta ett forum för ärliga och öppna samtal? Skriv ett e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så får Du mer information om hur Du kan komma med i en Under Ytan-grupp.