elisabet MI Andreaskyrkan arbetar jag framförallt med barn och ungdomar. Jag vill skapa mötesplatser där människor, små som stora, för möjlighet att växa som individer och i gemenskap. Platser där tro och tvivel, glädje och sorg, lek och allvar får utrymme. Du möter mig också regelbundet i söndagens gudstjänster.

Som pastor i Universitetskyrkan arbetar jag egentligen med samma sak, men gentemot studenter och personal på Södertörns Högskola i Flemingsberg. Tillsammans med min svenskkyrkliga kollega skapar jag mötesplatser som kan vara allt från stickcafé till samtalsgrupper om kristen tro eller för religionsdialog. Vi arrangerar retreater några gånger per termin. Ett par dagar i veckan finns vi tillgängliga på skolan. Vi tar emot för samtal efter tidsbokning.

Universitetskyrkans arbete är ekumeniskt, ett samarbete mellan kristna kyrkor och samfund i Sverige. Som pastor i Equmeniakyrkan jobbar jag på högskolan nära en kollega från Svenska kyrkan. Vårt arbete sker i nära dialog med Studentkår och personal.

Länkar:

Kontakt:
Har du frågor kring vårt arbete bland barn och unga, eller Universitetskyrkan? Vill du boka tid för ett samtal?
Du når mig via telefon/sms: 070 – 758 55 61 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.